ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea Șor ar putea vota candidatul înaintat de PAS la funcția de premier

10:09 | 30.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Fracțiunea Partidului Șor va vota cel mai probabil candidatul înaintat de PAS pentru funcția de premier. Anunțul a fost făcut astăzi de deputatul Marina Tauber, la finele consultărilor cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sadu, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, fracțiunea din care face parte nu va înainta niciun candidat la funcția de prim-ministru, însă cel mai probabil îl va susține în Parlament pe cel propus de PAS. ”Avem un respect deosebit față de votul cetățenilor ce au ales la 11 iulie. Votul nu poate fi ignorat și înțelegem că propunerea celor de la PAS va fi votată. Acum toate procedurile trebuie trecute repede, pentru ca toți să se apuce de lucru”, a opinat Tauber.

La consultările inițiate de șeful statului, Maia Sandu, pentru identificarea candidatului la funcția de prim-ministru au venit fracțiunea PAS, care a anunțat că o vor înainta la acest post pe Natalia Gavriliță și Partidul Șor. Deputații de la Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor nu s-au prezentat.

img21005501

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!