ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă un bănuit a fost reținut în dosarul fostei Direcții 5 a MAI

11:46 | 30.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a anunțat astăzi că în dimineața zilei a fost reținut încă un bănuit în dosarul fostei Direcții 5 a MAI, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, de dimineață oamenii legii au efectuat percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în IGP al MAI.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și este audiat.

Amintim că dosarul este examinat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz ]n serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

În presă s-a vehiculat că persoana reținută ar fi fostul ministru al Apărării, Alexandru Pânzari, ex-şef al Inspectoratului General de Poliţie al Ministerului Afacerilor Interne.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!