ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aproape jumătate din personalul Poliției de Frontieră a fost imunizat

12:46 | 30.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Centrul medical al Poliției de Frontieră a înregistrat o rată de vaccinare de 45.6%, ceea ce înseamnă un număr total de 1 552 de doze administrate. Au beneficiat de imunizare atât polițiștii de frontieră, cât și membrii de familie ai acestora, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, „cei care au dat un exemplu de responsabilitate și de seriozitate față de pericolul ce îl prezintă noul virus, au fost lucrătorii medicali ai instituției”. „Toți au administrat vaccinul antiCovid, inclusiv rapelul. Ei sunt urmați de către elevii și cadrele didactice de la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, cu un coeficient de 85% din totalul personalului instituției de învățământ”, indică Poliţia de Frontieră.

Până în prezent s-au vaccinat 1 228 de polițiști de frontieră și alte 324 de persoane, rude de gradul I.

„Revenim cu un apel către angajații Poliției de Frontieră, Covid-19 nu a dispărut, iar noua tulpină a acestui virus este mult mai contagioasă și mai agresivă. Fiți responsabili și imunizați-vă. Vaccinarea rămâne în momentul de față, alături de respectarea măsurilor de prevenție, principala măsură de combatere a răspândirii infecției”, conchide comunicatul instituţiei.

foto: Poliţia de Frontieră

img21005514

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!