ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAS finanţează prestaţiile sociale conform graficului, susține instituția

14:25 | 30.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că a finanţat prima tranşă a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 42 mln lei pentru luna august, relatează MOLDPRES.

Pe parcursul lunii, conform graficului, vor fi transferate mijloace băneşti în sumă de două miliarde lei pentru finanțarea plății pensiilor, suportului financiar, indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, alocaţiilor, indemnizaţiilor pentru familiile cu copii, indemnizaţiilor de maternitate, compensaţiilor, ajutorului de şomaj, celui social, ajutorului de deces etc., a precizat Direcţia comunicare şi relaţii cu publicul a instituției.

Pentru orice întrebări ce ţin de finanțarea prestaţiilor sociale, poate fi contactat Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777. 

 

img21005520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!