ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un troleibuz turistic a început să circule prin capitală

10:47 | 02.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Începând din data de 1 august, în zilele de sâmbătă şi duminică, în capitală va circula troleibuzul turistic, care va parcurge cele mai importante puncte de atracție turistică din oraș, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, călătoria este însoțită de difuzarea ghidurilor audio în limbile română, rusă și engleză, după cum urmează: prima rută începe la ora 10:00 (excursie în limba română), a doua la ora 12:00 (excursie în limba rusă), a treia la ora 14:00 (excursie în limba engleză), iar a patra rută și ultima începe la ora 16:00 (excursie în limba română).

Orarul va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a schimbărilor ce pot apărea în traseul turistic.

Capacitatea de îmbarcare va fi permisă în limita a 22 de persoane, iar copiii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Lansarea proiectului Troleibuzul Turistic - Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău. Astfel, locuitorii și oaspeții capitalei sunt îndemnaţi să cunoască și să descopere istoria orașului, a străzilor și a personalităților care au marcat istoria statului moldovean.

foto: chisinau.md 

img21005559

img21005559

img21005559

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!