ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Construcția pieței regionale angro de la Râșcani a fost finalizată

11:19 | 02.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord şi autoritățile locale au inițiat procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin amenajarea pieței regionale angro și a spațiilor destinate activităților neagricole în raionul Râșcani”, finanțat din Fontul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), transmite MOLDPRES.

Comisia de recepție a verificat calitatea lucrărilor executate în cadrul proiectului. „S-a convenit ca, până la începutul lunii septembrie, operatorul economic care a executat lucrările să ia în considerare un șir de aspecte documentate de către membrii comisiei de inspectare și notate în procesul-verbal privind finalizarea lucrărilor. Ulterior, membrii comisiei se vor convoca din nou, pentru a constata dacă se întrunesc condițiile pentru semnarea actelor de recepție la terminarea lucrărilor de construcție”, indică ADR Nord.

Lansat la sfârșitul anului 2017, proiectul a fost divizat în două etape. În cadrul primei etape, din sursele FNDR au fost investiți 14,78 milioane de lei. Lucrările de construcție și montaj din etapa a doua a proiectului urmează să fie finanțate din sursele Consiliului raional Râșcani.

foto: ADR Nord

img21005563

img21005563

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!