ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Grosu a avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României

16:49 | 02.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ludovic Orban, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Oficialii au convenit asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.

Igor Grosu și-a exprimat certitudinea că, pe durata mandatului Parlamentului de legislatura a XI-a, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la independență încoace.

”România a fost şi rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit mereu în ajutorul cetățenilor noştri în cele mai dificile momente”, a subliniat Igor Grosu.

În cadrul discuţiei, Ludovic Orban l-a asigurat pe Igor Grosu că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante, care vor avea drept finalitate ridicarea nivelul de trai al cetățenilor din stânga Prutului.

foto: Parlament

img21005577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!