ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciile municipale din Chișinău au fost antrenate în înlăturarea consecințelor vijeliei

12:27 | 03.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău informează că serviciile municipale specializate sunt dislocate pe întreg teritoriul municipiului pentru înlăturarea consecințelor averselor de ieri, transmite MOLDPRES.

Totodată, în capitală continuă lucrările de reparație curentă a carosabilului și lichidarea situațiilor de avariere.

Pe parcursul zilei de marți, în toate sectoarele capitalei sunt prevăzute lucrări de salubrizare a străzilor, ridicarea și montarea indicatoarelor rutiere și curățarea gurilor de captare a apelor pluviale.

De asemenea, muncitorii ÎM „Exdrupo" intervin pe str. V. Belinski, la amenajarea în pietriș a porțiunilor frezate de carosabil, iar pe str. I. Creangă are loc frezarea racordărilor și montarea grilajelor la gurile de captare a apelor pluviale.

Ieri, 2 august, între orele 17:00-23:00, pe arii extinse, au căzut ploi torențiale cu descărcări electrice, izolat cu averse (15-20 l/m2), însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s.

foto: IGSU

img21005598

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!