ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol se apropie de promovarea în Liga Campionilor

08:41 | 04.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, a făcut meci egal, 1-1, în Belgrad, jucând în fața campioanei Serbiei, Crvena Zvezda și a câștigat un punct în deplasare, transmite MOLDPRES.

Într-un meci jucat pe stadionul Rajo Mitic din Belgrad, în fața a peste 24 de mii de spectatori, echipa din Tiraspol a marcat în prima repriză prin șutul lui Frank Castaneda și se apropie de calificarea în Liga Campionilor. Echipa sârbă a marcat în prelungirile primei reprize prin Lois Diony.

În cea de-a doua repriză, campioana Serbiei a practicat un joc agresiv și a acumulat mai multe cartonașe galbene, jucătorul sârb Kanga fiind eliminat de pe teren în minutul 58 pentru primirea celui de-al doilea avertisment.

O victorie sau un meci egal la meciul retur, care va avea loc pe 10 august, pe stadionul din Tiraspol, va promova echipa moldoveană în Liga Campionilor.

foto: fmf.md

img21005620

img21005620

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!