ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Andrian Mardare s-a calificat în finala probei la aruncarea suliței din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo

08:55 | 04.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Atletul moldovean Andrian Mardare s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței care va avea loc pe data de 7 august pe Stadionul Olimpic din Tokyo, transmite MOLDPRES.

Sportivul moldovean a atins distanța de 82,70 de metri, înregistrând cel de-al zecelea rezultat ca valoare din seriile preliminare.

În același timp, Serghei Marghiev va concura astăzi în finala probei de aruncare a ciocanului. Marghiev s-a calificat luni, 2 august, în finală, înregistrând rezultatul de 75,94 m obținut în seriile preliminare desfășurate pe Stadionul Olimpic din Tokyo.

La Jocurile Olimpice mai evoluează șapte sportive moldoveni: Anastasia Nichita (lupte libere), Daniela Cociu și Maria Olărașu (caiac-canoe), Serghei Tarnovschi (caiac-canoe), Andrian Mardare (aruncarea suliței), Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului) și Lilia Fisikovici (maraton).

foto: fam.com.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!