ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Satul Selemet, Cimişlia este deschis pentru noi parteneriate regionale

09:57 | 05.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. În scopul consolidării relațiilor de parteneriat între Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Sud și administraţia publică locală (APL), Olga Gorban, noul director al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, a inițiat  un program de vizite de cunoștință și informare asupra activităţii autorităţilor locale din Regiunea de Dezvoltare Sud, transmite MOLDPRES.

Prima vizită de acest fel în cadrul programului menționat a avut loc la Selemet, unde directorul ADR Sud - Olga Gorban și Tatiana Badan, primar al satului Selemet, raionul Cimişlia, și președinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova au discutat despre rolul implicit al APL-urilor în dezvoltarea regională.

De asemenea, s-a accentuat și disponibilitatea ADR Sud de a iniția noi parteneriate și a oferi suportul necesar autorităților în atragerea investițiilor.

În pofida unor dificultăți, pe care le întâmpină autoritățile locale în procesul complex de dezvoltare regională, în cadrul discuțiilor s-a convenit asupra unor obiective comune și necesității de a consolida acțiunile orientate spre atingerea țintelor propuse spre realizare. 

foto: ADR Sud

img21005652

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!