ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În luna noiembrie locuitorii din Călinești, raionul Fălești își vor alege un nou primar

10:45 | 05.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Pe data de 21 noiembrie vor avea loc alegeri locale în satul Călinești, raionul Fălești, transmite MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală a stabilit, în ședința de astăzi, organizarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al satului Călinești, raionul Fălești pentru 21 noiembrie. Încetarea înainte de termen a mandatului de primar a survenit în legătură cu demisia acestuia.

Anterior,  CEC a stabilit organizarea alegerilor locale noi în alte șapte localități: comuna Ucrainca, raionul Căușeni; comuna Hârtop, r-nul Cimișlia; orașul Cupcini, r-nul Edineț; comuna Ișcălău, r-nul Fălești; comuna Pârlița, r-nul Fălești; comuna Camenca, r-nul Glodeni și comuna Negurenii Vechi, r-nul Ungheni.

img21005654

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!