ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei sportivi moldoveni s-au calificat în semifinalele Jocurilor Olimpice la caiac-canoe

08:41 | 06.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 6 aug. /MOLDPRES/. Sportivul Serghei Tarnovschi s-a calificat în semifinala probei de caiac-canoe la o mie de metri individual, după ce a obținut cel mai bun timp în grupa a patra a calificărilor. Canotorul moldovean a înregistrat timpul de 4:02.794, transmite MOLDPRES.

În același timp, dublul feminin la caiac-canoe, alcătuit din Daniela Cociu și Maria Olărașu, a înregistrat un timp de 2:03.434, calificându-se semifinale.

Semifinalele se vor desfășura mâine de la ora 03:30, ora Republicii Moldova. Tot mâine este preconizată evoluția maratonistei Lilia Fisikovici și a atletului Andrian Mardare, calificat în finala probei aruncarea suliței.

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor încheia, duminică, 8 august.

foto: olympic.md

img21005677

img21005677

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!