ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul din Ceadâr-Lunga a fost eficientizat energetic

11:28 | 06.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 6 aug. /MOLDPRES/. Reducerea cheltuielilor pentru încălzire cu până la 30% - acestea sunt rezultatele obţinute în urma implementării proiectului „Lucrări de eficientizare a consumului de energie la Spitalul raional Ceadâr-Lunga, la clădirile blocului chirurgical și a maternității”, susţinut de Agenţia de Eficienţă Energetică (AEE), transmite MOLDPRES.

Grație realizării proiectului, vizitatorii instituției medicale beneficiază astăzi de mai mult confort și căldură. În cadrul proiectului de eficientizare energetică au fost realizate lucrări de înlocuire a ferestrelor și ușilor exterioare și de izolare termică a pereților exteriori.

Măsurile implementate au dus la economii de energie în valoare de 409 mii de kWh pe an, economii financiare în valoare de 282 de mii de lei pe an și reducerea emisiilor de CO2 cu 171 de tone anual. Valoarea totală a proiectului a fost de 4 milioane 827 de mii de lei.

foto: agora.md

 

img21005685

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!