ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAS a finanţat prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă

08:10 | 09.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. Casa Naţională de Asigurări Sociale a anunțat că a fost finanţată prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, în valoare de 28,4 mln lei, relatează MOLDPRES.

Direcția comunicare și relații cu publicul a CNAS a precizat că, pentru prima dată, această prestaţie socială va fi finanţată în trei tranşe lunare. 

Totodată, conform graficului stabilit, pot intra în posesia banilor şi beneficiarii de alte prestaţii sociale, cum ar fi: pensii, alocaţii, compensaţii băneşti lunare în schimbul asigurării cu produse alimentare, suportul financiar, ajutorul de deces, etc. Pentru acestea au fost alocate mijloace băneşti în mărime de 200,4 mln lei. 

Reamintim că sumele cuvenite pot fi ridicate de la instituţiile bancare sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu.

 



img21005726

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!