ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală au loc lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere

11:08 | 09.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău informează că pe mai multe străzi din capitală au loc lucrări de reparație curentă și de întreținere a infrastructurii rutiere, transmite MOLDPRES.

Astfel pe parcursul zilei de astăzi, continuă lucrările de reparație a străzii Ion Creangă, ÎM Regia „Exdrupo" efectuează lucrări de amenajare a racordărilor cu străzile vecine. Tot aici are loc ridicarea la cotă a gurilor de captare a apelor pluviale, precum și montarea grilajelor lipsă, sustrase în mod fraudulos.

Pe str. V. Belinski, de asemenea în reparație, sunt prevăzute lucrări de amenajare a casetelor în asfalt și ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare a rețelelor subterane. Lucrări  de asfaltare au loc și pe bd. Renașterii Naționale.

Pe străzile Industrială și Pan Halippa se desfășoară lucrări de plombare a gropilor din carosabil, iar în cartierul bd. Cuza Vodă, 19 se intervine prin frezarea asfaltului degradat și amenajarea bordurilor noi.

În acest context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!