ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Secretarul General al APCEMN efectuează o vizită la Chișinău

10:00 | 09.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), Asaf Hajiyev, efectuează astăzi o vizită la Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Pe parcursul zilei, oficialul va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, în cadrul căreia vor fi abordate subiecte de actualitate. 

Programul vizitei include și întrevederea cu Zinaida Greceanîi, președintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Secretarul General al APCEMN este ales, pentru un mandat de cinci ani, de către Adunarea Generală la propunerea Biroului. Asaf Hajiyev a fost ales Secretar General al APCEMN în anul 2015.

APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!