ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene l-a primit în vizită pe ambasadorul Ucrainei

16:23 | 09.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene l-a primit astăzi în vizită pe Marko Șevcenko, ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cursul discuțiilor, ministrul Nicu Popescu a reiterat interesul Moldovei de a realiza obiectivele stabilite în cadrul întrevederilor anterioare la nivelul șefilor de stat, precum și coordonarea pozițiilor în formatul Trio Asociat – Republica Moldova, Georgia, Ucraina. 

De asemenea, vicepremierul a menționat necesitatea cooperării strânse moldo-ucrainene în vederea avansării implementării unor proiecte comune de interconectare a rețelelor energetice, de infrastructură și de transport precum și dezvoltarea cooperării transfrontaliere.

Foto: MAEIE

img21005757

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!