ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În municipiul Chișinău continuă campania de vaccinare în punctele de imunizare mobile

09:49 | 10.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Unitățile de vaccinare mobilă ale municipalității Chișinău își continuă și astăzi deplasările în oraș și suburbii, transmite MOLDPRES.

Autoritățile capitalei anunță că pe data de 10 august, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Buiucani, str. Alba Iulia, în preajma Pieței „Delfin", iar autobuzul se va deplasa în comuna Ghidighici, str. Victoria, 10, la intrarea în localitate.

Autoritățile locale informează că, la data de 8 august, în municipiu s-au vaccinat cu prima doză 181.484 de persoane, iar rapelul a fost administrat la 122.603 persoane.

Municipiul Chișinău rămâne în continuare în alertă epidemiologică sporită prin infecția COVID-19, în contextul creșterii numărului de cazuri de infectări. Totodată, Organizația Mondială a Sănătății avertizează despre riscurile induse de răspândirea tulpinilor Delta și Delta+.

img21005772

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!