ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol va juca pentru calificarea în Liga Campionilor

11:07 | 10.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol va juca în seara zilei de astăzi meciul retur, pe teren propriu, cu echipa Steaua Roșie Belgrad, transmite MOLDPRES.

Un meci egal sau o victorie califică Sheriff în Liga Campionilor. 

Anterior, în meciul jucat pe stadionul din Belgrad, cele două echipe au făcut egal, 1-1. Dacă echipa sârbă va învinge, Sheriff Tiraspol va juca în play-off-ul Europa League.

În prima rundă preliminară, Sheriff a trecut de Teuta (Albania), iar în cea de-a doua a eliminat-o pe Alashkert (Armenia), asigurându-și cel puțin participarea în grupele Europa Conference League.

Potrivit datelor statistice, echipa din Tiraspol va susține cel de-al 125-lea meci din cupele europene. Sheriff a înregistrat 36 de victorii, 37 de meciuri egale și a fost învinsă de 51 de ori.

Foto: fmf.md

 

img21005777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!