ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

15:45 | 10.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției generale comunicare și relații publice a Legislativului, oficialul rus a transmis speakerului scrisoarea de felicitare cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului, adresată de președintele Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko.

Ambasadorul a exprimat încrederea că colaborarea dintre instituțiile legislative ale celor două state, precum  și pe platforma interparlamentară internațională va continua în spiritul edificării unor relații constructive și pragmatice. 

Igor Grosu a mulțumit pentru felicitările adresate și a asigurat ambasadorul Federației Ruse că va încuraja dialogul interparlamentar moldo-rus.

„Voi fi deschis pentru comunicare pe toate temele de interes reciproc, în mod special cele ce vizează cetățenii Republicii Moldova aflați în Federația Rusă”, a subliniat președintele Paramentului.

Foto: Parlament

img21005794

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!