ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Nicu Popescu l-a primit în vizită pe ambasadorul Chinei, Zhang Yinghong

13:22 | 12.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, l-a primit astăzi în vizită pe ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Oficialii au efectuat un schimb de opinii despre modalitățile de valorificare plenară a potențialului de cooperare bilaterală în toate domeniile de interes comun.

Ministrul de externe Nicu Popescu a accentuat importanța de a menține contactele la nivel înalt și necesitatea de a identifica noi oportunități economice.

La final, vicepremierul a exprimat gratitudine pentru suportul oferit în combaterea pandemiei de COVID-19, în special pentru asistență valoroasă acordată sistemului național de sănătate.

Foto: MAEIE

img21005845

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!