ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Sănătății a reactualizat modelul fișei epidemiologice pentru pasageri și călători

17:35 | 12.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Pentru a asigura fluidizarea fluxului  de pasageri și călători în punctele de trecere a frontierei, în contextul controlului pandemiei de COVID-19, Ministerul Sănătății și Agenția Națională pentru Sănătate Publică au reactualizat fișa epidemiologică care trebuie prezentată la punctul vamal, pe sensul de intrare în Republica Moldova, comunică MOLDPRES. 

Cetățenii sunt îndemnați să salveze documentul fișei epidemiologice de pe pagina Ministerului Sănătății (www.msmps.gov.md), Ministerului de Externe și Integrării Europene (www.mfa.gov.md) sau de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră (www.border.gov.md) și să îl completeze din timp.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 39 917 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 18 639 de traversări persoane.

Foto: MS

img21005866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!