ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Maia Sandu l-a felicitat pe actorul Vitalie Rusu cu prilejul celei de-a 80-ea aniversări

18:20 | 12.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a transmis astăzi un mesaj de felicitare actorului și regizorului Vitalie Rusu cu prilejul celei de-a 80-ea aniversări, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției. 

În mesaj se menționează: 

„Stimate Domnule Vitalie Rusu,

Aniversarea pe care o marcați astăzi este un bun prilej pentru a Vă adresa calde felicitări și a Vă exprima aprecierea pentru talentul și munca Dumneavoastră, dedicate plenar artei teatrale din Republica Moldova.

Din cele opt decenii de viață, cinci le-ați oferit scenei, spre bucuria și admirația publicului. Actor de teatru și film, regizor și producător de emisiuni televizate, ați intrat în case și în inimi cu roluri memorabile. Performanța Dumneavoastră ne întărește încrederea în dăinuirea adevăratelor valori.

La mulți ani, cu multă sănătate și proiecte inspirate în continuare!”

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!