ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a discutat cu ambasadorul Irlandei

17:38 | 13.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene l-a primit astăzi în vizită pe ambasadorul Irlandei în Republica Moldova, cu reședința la București, Paul McGarry, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.                                    

Vicepremierul Nicu Popescu a mulțumit diplomatului irlandez pentru susținerea de către autoritățile de la Dublin a parcursului european al Moldovei și pentru suportul în realizarea agendei de reforme a noului Executiv. 

De asemenea, a fost convenită depunerea eforturilor comune pentru sprijinirea comunității moldovene din Irlanda, care reprezintă o punte de legătură în dialogul nostru bilateral, și care are o contribuție esențială la bunăstarea ambelor state.

Foto: MAEIE

img21005905

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!