ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de externe al Letoniei efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova

12:54 | 16.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Letoniei, Edgars Rinkēvičs, efectuează, în perioada 16 – 18 august, o vizită de lucru la Chișinău, la invitația viceprim-ministrului Nicu Popoescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Programul vizitei oficialului leton include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președintele Parlamentului Igor Grosu, prim-ministrul Natalia Gavrilița, președintele comisiei parlamentare pentru politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, precum și cu reprezentanți ai opoziției parlamentare.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate principalele subiecte de pe agenda bilaterală, relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, inclusiv susținerea din partea Letoniei a parcursului european al țării noastre.

Foto: youtube.com

img21005955

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!