ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a atribuit mai multe mandate de consilier local

10:34 | 17.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a acreditat observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor în Adunarea Populară a UTA Găgăuzia și a atribuit mai multe mandate de consilier în consiliile unor localități din Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Autoritatea electorală centrală, reunită astăzi în ședință, a acreditat doi observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Turcia pentru monitorizarea alegerilor pentru Adunarea Populară a UTA Găgăuzia, care vor avea loc la 19 septembrie curent.

De asemenea, în aceeași ședință, membrii CEC au atribuit mandate de consilier în consiliile locale din 13 localități din Republica Moldova.

img21005969

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!