ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reabilitarea apeductului din Drochia este pe ultima sută de metri, conform ADR Nord

12:46 | 17.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. În orașul Drochia se află în plină desfășurare lucrările de reabilitare și extindere a sistemului de aprovizionare cu apă, executate în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, transmite MOLDPRES.

În prezent, pe șantierul din Drochia au loc o serie de lucrări precum așternerea pietrișului pentru asfaltare, compactarea pietrișului și asfaltarea carosabilului, vopsirea pereților exteriori și lucrări de betonare la stația de pompare a apei SP-3, montarea țevilor etc. Contactate de MOLDPRES, surse de la ADR Nord au precizat că “lucrările planificate în cadrul proiectului sunt pe ultima sută de metri”.

Valoarea totală a proiectului constituie 91,75 milioane de lei, din care 5,98 mln de lei reprezintă cofinanțarea din partea Primăriei orașului Drochia și 500 de mii de lei – din partea Consiliului raional.

Foto: ADR Nord

img21005977

img21005977

img21005977

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!