ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița a avut o întâlnire cu ministrul Afacerilor Externe al Letoniei

21:12 | 17.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Cooperarea moldo-letonă a fost examinată în cadrul unei întruniri a Premierului Natalia Gavrilița cu ministrul Afacerilor Externe al Letoniei, Edgars Rinkēvičs, aflat în vizită oficială în Republica Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Premierul a remarcat dinamica relațiilor bilaterale moldo-letone și și-a exprimat recunoștința pentru asistența tehnică acordată Moldovei de către Guvernul Letoniei în contextul promovării reformelor de modernizare a țării, inclusiv prin proiecte bilaterale.

Totodată, a fost abordată cooperarea eficientă la nivel de administrații publice locale, până în prezent fiind semnate mai multe acorduri de colaborare între administrațiile publice locale din Republica Moldova și localități/regiuni din Letonia.

Interlocutorii au discutat și despre intensificarea ritmului schimburilor comercial-economice. Natalia Gavrilița a încurajat participarea companiilor letone în activitatea Zonelor Economice Libere, Parcurilor Industriale din R. Moldova.

Foto: Guvern

img21005996

img21005996

img21005996

img21005996

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!