ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a câștigat meciul cu Dinamo Zagreb

08:56 | 18.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, a câștigat ieri cu 3-0 meciul tur cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Meciul împotriva campioanei Croației, Dinamo Zagreb, a fost jucat pe teren propriu, în complexul sportiv Sheriff din Tiraspol. Înaintașul tiraspolenilor, Adama Traore, a reușit să înscrie de două ori, în minutele 45 și 80, iar Dmitrios Kolovos a înscris la începutul celei de-a două reprize, în minutul 54.

Potrivit „Gazeta Sporturilor” din România, „Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a zilei în fotbalul european” și a calificat victoria echipe moldovene ca fiind „un pas uriaș către grupele Ligii Campionilor”.

Jurnaliștii sportivi din România au scos în evidență faptul că „rezultatul este o surpriză cu atât mai mare cu cât Dinamo Zagreb are un lot cotat la 131,8 milioane de euro, o valoare de 11 ori mai mare decât cea a jucătorilor lui Sheriff ”.

Meciul retur se va juca pe data de 25 august, la Zagreb.

Foto: gsp.ro

img21006001

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!