ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În municipiul Chișinău continuă implementarea proiectului „Fotbal în școli"

13:38 | 18.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. În două instituții de învățământ din capitală, Liceul Teoretic „George Călinescu” și Liceul Teoretic „Gaudeamus”, a avut loc testarea elevilor la aptitudini fotbalistice pentru crearea claselor specializate de fotbal, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei continuă implementarea Programului municipal privind dezvoltarea sportului prin crearea claselor specializate la fotbal în instituțiile de învățământ, ciclul gimnazial. Astfel, marți, 17 august, a avut loc testarea aptitudinilor elevilor pentru crearea claselor cu profil „Fotbal” la Liceul Teoretic „George Călinescu” și Liceul Teoretic „Gaudeamus”. Elevii claselor specializate se vor bucura de cele mai bune facilități în cadrul procesului educațional, care presupune 10 ore de fotbal săptămânal pentru disciplina „Fotbal”.

Testarea aptitudinilor la fotbal a elevilor va avea loc pe parcursul zilelor următoare și în alte patru instituții municipale de învățământ.

Foto: chisinau.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!