ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul şef al Agenției Naționale Transport Auto este Andrei Sîngereanu

10:20 | 19.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, l-a prezentat astăzi echipei Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), pe noul director al structurii, Andrei Sîngereanu, transmite MOLDPRES.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va avea tot sprijinul ministerului în buna funcționare a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție și buna funcționare.

La fel, oficialul a mulțumit colectivului, în special celor care vor dori să colaboreze în spiritul corectitudinii și respectului, accentuând  că “începând de astăzi se întrerup practicile vicioase mai vechi, ca de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice”.

Totodată, ministrul a spus că Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului,  “are o vastă experiență de activitate” şi i-a mulțumit, pentru că a acceptat această provocare.

La rândul său, Andrei Sîngereanu a spus că cunoaște problemele cu care se confruntă atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională, or, în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației. Noul director a îndemnat colaboratorii să fie activi, specificând că vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea în bine a situației actuale, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest, vor fi susținuți și promovați.

Andrei Sîngereanu are experiență în certificare, verificare și inspecție tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013, a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Foto: ANTA

img21006035

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!