ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

A fost creat Grupul interministerial de lucru privind ajutorul financiar nerambursabil din partea României

15:27 | 19.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. La inițiativa Executivului, a fost creat Grupul de lucru interministerial responsabil de elaborarea unui nou program substanțial de asistență care va îndeplini funcțiile Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind asistența nerambursabilă de 100 milioane de euro, semnat în 2010 și ieșit din vigoare la 28 martie curent, relatează MOLDPRES.

Serviciul de presă al MAEIE a comunicat agenției că în cadrul primei ședințe a Grupului de lucru interministerial s-a convenit asupra modalităților de inițiere a negocierilor pentru semnarea noului acord în vederea accesării proiectelor de dezvoltare în domenii prioritare.

Grupul de lucru este format din reprezentanți ai ministerelor Afacerilor Externe și Integrării Europene, Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Finanțelor și al Sănătății.

Foto: MAEIE

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!