ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:34 | 19.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, întruniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Vasile Şarban în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi au fost eliberaţi Iurie Paşinschi şi Dorel Noroc, din funcţiile de secretari de stat la Ministerul Finanţelor, iar Ianuş Erhan a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, în funcţia de secretar de stat la MAI a fost numită Jana Costachi, iar în calitate de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a fost numit Vasile Cuşca.

În ședința din 19 august, Guvernul i-a rechemat pe Gabriela Moraru, din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Israel, şi pe Victor Sorocean – din postul de ambasador al ţării noastre în Belarus. Tot azi, miniştrii l-au aprobat pe Vladimir Cuc în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene şi l-au eliberat pe Victor Zubcu din postul de şef al Agenţiei Antidoping.

De asemenea, Executivul a operat mai multe demisii, precum şi numiri în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în mai multe localităţi. 

img21006056

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!