ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAS a finalizat plata tuturor prestaţiilor de asigurări sociale pentru luna august

08:32 | 21.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță că a finanțat ultima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă, în valoare de 7,1 mln lei, respectând graficul de plată în luna august, informează MOLDPRES.

Direcția comunicare și relații cu publicul a CNAS a relatat agenției că astfel, a fost finalizată plata tuturor prestaţiilor de asigurări sociale pentru luna curentă, precum: pensii, alocații, ajutor social, ajutor de șomaj, indemnizații pentru familiile cu copii, suportul financiar şi altele.

Reamintim că deținătorii de card bancar își pot ridica banii de la instituţiile financiare, iar ceilalți beneficiari - din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu. 

img21006109

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!