ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile din capitală au prelungit Maratonul de imunizare pentru cadrele didactice

11:35 | 21.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a decis să prelungească cu încă o zi acțiunea de vaccinare a cadrelor didactice și a personalului auxiliar din instituțiile municipale de învățământ, transmite MOLDPRES.

Potrivit datelor prezentate de către municipalitate, în prima zi de imunizare, vineri, 20 august, au fost vaccinate peste 380 de persoane.

Autoritățile au decis să prelungească cu încă o zi  procesul de imunizare, astfel, Maratonul pentru cadrele didactice va continua și în zilele de sâmbătă și duminică. Anterior, procesul de vaccinare a fost planificat  pentru perioada 20-21 august.

Cel de-al doilea Maraton de vaccinare pentru cadrele didactice are loc în contextul în care municipalitatea își propune asigurarea procesului educaţional cu prezenţa fizică în sălile de clasă a elevilor şi profesorilor. 

Procesul de imunizare se desfășoară între orele 08.00-17.00, la Centrul municipal de vaccinare aflat pe str. Petru Rareş, 18.

img21006116

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!