ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost finalizat gardul de protecție al unei instituții de la Ungheni a Ministerului Apărării

13:01 | 21.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Lucrările de amenajare a gardului dintre Centrul de instruire militară al Ministerului Apărării din orașul Ungheni și drumul R1 Chișinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România au fost finalizate integral, transmite MOLDPRES cu referire la Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit ASD, a fost instituită Comisia de recepție la terminarea lucrărilor formată din reprezentanți ai Administrației de Stat a Drumurilor, Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerului Apărării, companiei de proiectare și ai antreprenorului, care a stabilit că lucrările sunt efectuate complet și corespunzător, conform proiectului de execuție, caietului de sarcini și normativelor în vigoare.

Gardul de protecție este construit din elemente prefabricate din beton armat și are o lungime de 2 961 de metri. Construcția gardului va preveni pătrunderea nedorită pe teritoriul instituției și va izola Centrul de instruire militară al Ministerului Apărării din orașul Ungheni.

Lucrările de construcție sunt estimate la peste 4 milioane de lei, alocați din fondul rutier.

Foto: ASD

img21006120

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!