ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Relațiile bilaterale au fost discutate de Maia Sandu cu Președintele Letoniei

16:41 | 23.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la Kiev cu Președintele Letoniei, Egils Levits, despre agenda relațiilor bilaterale dintre cele două state, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

„Am convenit să sporim contactele economice, sociale și schimburile educaționale dintre țările noastre și să consolidăm colaborarea politică și a organelor de drept”, a declarat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului i-a mulțumit Președintelui Levits pentru sprijinul Letoniei pentru transformările democratice din Republica Moldova, pentru susținerea acordată în cadrul platformelor europene, dar și pentru donația de vaccin împotriva Covid-19, oferită recent țării noastre. „Am discutat și oportunitatea recunoașterii în Letonia a certificatelor de vaccinare anti-Covid-19 emise în Moldova”, a anunțat Președinta.

La finalul întrevederii, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu l-a invitat pe Președintele Letoniei, Egils Levits, să viziteze țara noastră în perioada următoare.

Foto: Președinție

img21006158

img21006158

img21006158

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!