ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova și Austria vor relansa dialogul la nivel înalt

19:16 | 23.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi la Kiev o întrevedere cu ministrul federal pentru Afaceri Europene și Internaționale al Austriei, Alexander Schallenberg, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe subiecte de pe agenda moldo-austriacă, inclusiv relansarea dialogului bilateral la nivel înalt între țările noastre în perioada următoare.

Preşedinta Maia Sandu a apreciat sprijinul oferit de Austria țării noastre, în special în domeniul infrastructurii, culturii și serviciilor sociale. „Alături de Guvern și Parlament, vom face ce ne stă în puteri pentru a valorifica potențialul acestui sprijin și a dezvolta în continuare bunele relații între țările noastre”, a declarat şefa statului.

Foto: Președinție

img21006165

img21006165

img21006165

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!