ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia economie, buget și finanțe a Legislativului are un nou președinte

12:43 | 24.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Deputatul Fracțiunii parlamentare ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Dumitru Alaiba, a fost numit în funcția de președinte al Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului, în locul lui Dumitru Budianschi care, de asemenea, face parte din Fracțiunea PAS și va rămâne în componența comisiei în cauză, în calitate de membru. Legislativul a adoptat astăzi Hotărârea pentru modificarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

În funcția de secretar al Comisiei economie, buget și finanțe, exercitată până acum de Dumtru Alaiba, este numită Valentina Manic, Fracțiunea PAS.

Totodată, în locul Zinaidei Popa, care și-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al Fracțiunii PAS, Victor Spînu.

Comisia economie, buget și finanțe are zece membri, inclusiv un președinte și doi vicepreședinți – Radu Marian (Fracțiunea parlamentară ”Partidul Acțiune și Solidaritate”) și Petru Burduja (Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor”). 

Foto: Parlament

img21006187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!