ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a oprit accesul în scuarul panoramic din cartierul Ciocana

13:16 | 24.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință și a decis oprirea accesului cetățenilor în scuarul panoramic din cartierul Ciocanu unde s-au înregistrat alunecări de teren, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei capitalei, la ședința Comisiei pentru situații excepționale s-au coordonat măsurile de urgență, impuse de alunecările de teren din strada Maria Drăgan. Principala măsură impusă preturii sectorului Ciocana a fost sistarea temporară a punctului de belvedere a municipiului Chișinău, securizarea perimetrului afectat de alunecările de teren și contractarea expertizei necesare pentru oferirea soluțiilor cât mai urgente de intervenție pe adresa respectivă.

De asemenea, a fost solicitată expertiza alunecărilor de teren în condițiile în care acestea pot afecta rețelele inginerești care traversează scuarul.

Pe strada Maria Drăgan din cartierul Ciocana a fost amenajat un scuar panoramic din care se poate vedea panorama municipiului.

Foto: facebook.com 

img21006191

img21006191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!