ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu îi va primi pe 26 și 27 august, la Chișinău, pe președinții Poloniei, României și Ucrainei

08:34 | 25.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Polone, Andrzej Duda, va întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova în această săptămână, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Liderul polon va ateriza la Chișinău joi, 26 august, urmând să aibă întrevederi cu șeful statului Maia Sandu și cu alți oficiali de rang înalt. A doua zi, pe 27 august, Președintele Andrzej Duda va participa la acțiunile dedicate celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova.

Tot pe 27 august, la Chișinău se vor afla Președintele României, Klaus Werner Iohannis, și Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy. Cei trei șefi de stat, alături de Președintele Maia Sandu, vor lua parte la festivitățile organizate în Piața Marii Adunări Naționale cu prilejul celor trei decenii de Independență a Republicii Moldova. Ulterior, vor avea loc câteva întrevederi bilaterale, precum și o reuniune multilaterală a celor patru președinți. La final, se vor face declarații de presă.

Foto: Președinție

img21006205

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!