ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii de frontieră au participat la ultimul antrenament pentru Parada militară

11:33 | 25.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Polițiștii de frontieră au participat astăzi la ultimul antrenament pentru Parada militară din 27 august, când Republica Moldova va marca 30 de ani de independenţă, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, un număr de 70 de angajați ai Poliției de Frontieră, conduși de comisar Eugen Moldovan, vor merge cu pas de defilare în Piața Marii Adunări Naționale. “Ei vor fi acompaniați muzical de orchestre militare, printre care se regăsește și Fanfara Poliției de Frontieră, în frunte cu dirijor comisar-șef Andrei Florea”, indică Poliţia de Frontieră. 

În cadrul unei întâlniri cu personalul care participă la Parada militară, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi le-a transmis un mesaj de recunoștință pentru efortul depus în perioada repetițiilor, precum și pentru angajamentul de a reprezenta destoinic instituţia la Parada militară.

„Voi, cei 70 de polițiști de frontieră, reprezentați pe cei care zi de zi sunt în misiuni la hotar și, tot voi, reprezentați veteranii Serviciului de Grăniceri și Poliției de Frontieră care au stat la baza creării instituției”, a rezumat Rosian Vasiloi.

Foto: Poliția de Frontieră 

img21006212

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!