ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Azerbaidjanului

12:49 | 25.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Dezvoltarea colaborării interparlamentare și intensificarea relațiilor economice dintre Republica Moldova și Republica Azerbaidjan au fost discutate astăzi în cadrul întrevederii Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu Ambasadorul azer în țara noastră, Gudsi Dursun oglu Osmanov, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Președintele Legislativului, Igor Grosu, a subliniat faptul că actuala guvernare are scopul de a crea condițiile necesare pentru a atrage investiții în țara noastră.

De asemenea, părțile și-au exprimat convingerea că relațiile de colaborare bilaterală dintre Moldova și Azerbaidjan vor evolua într-o direcție pozitivă.

La final, demnitarii au convenit asupra oportunității efectuării unor vizite oficiale între reprezentanții Legislativelor celor două state.

Foto: Parlament

 

img21006217

img21006217

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!