ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BERD a reiterat sprijinul pentru Republica Moldova

13:57 | 25.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a avut astăzi o discuție cu șefa biroului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în R. Moldova, Angela Sax, transmite MOLDPRES.

În cadrul întâlnirii, a fost trecut în revistă programul de infrastructură care îl deține noul Minister al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și stabilite relațiile de colaborare pe mai multe proiecte strategice.

Printre proiectele vizate au fost: consolidarea securității energetice a țării, gestionarea deșeurilor solide, dezvoltarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, construcția și reabilitarea drumurilor locale și naționale, modernizarea căilor ferate etc.

Șefa biroului BERD a reiterat sprijinul în absorbţia fondurilor alocate în proiecte menite să stimuleze dezvoltarea și modernizarea țării la toate nivelele.

Foto: MIDR

img21006219

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!