ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a întreprins o vizită de lucru la Kiev

15:13 | 25.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Aflat în vizită oficială la Kiev cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a proclamării independenței Ucrainei, viceprim-ministrul pentru reintegrare Vlad Kulminski a avut întrevederi cu vicepremierul Oleksi Reznikov, ministru pentru reintegrarea teritoriilor temporar ocupate ale Ucrainei și cu viceprim-ministra pentru integrarea europeană și euro-atlantică a Ucrainei Olga Stefanishina, informează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Oficialii au efectuat un schimb de informații și de opinii pe dosarele aflate în gestiune în contextul priorităților trasate și al activităților desfășurate, fiind reiterat sprijinul reciproc pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova și a Ucrainei.

Omologii au convenit să dezvolte și să întărească relațiile de cooperare bilaterală pe subiecte de interes comun.

Vicepremierul ucrainean Oleksi Reznikov va efectua în scurt timp o vizită la Chișinău.

Foto: Biroul politici de reintegrare 

img21006225

img21006225

img21006225

img21006225

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!