ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Conducerea ţării a depus flori la monumentul „Maica îndurerată”

09:33 | 27.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Șeful statului Maia Sandu, Președintele Parlamentului Igor Grosu și Premierul Natalia Gavriliţa au depus astăzi flori la monumentul “Maica îndurerată”, cu ocazia celebrării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Astfel, conducerea ţării a dat start suitei de evenimente, cu prilejul Zilei Independenţei. 

În continuare, la ora 10:00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, va fi inaugurată Sărbătoarea Naţională Ziua Independenței, în prezența conducerii Republicii Moldova și oficialilor externi aflați în vizită în țara noastră: Președintele României, Președintele Ucrainei și Președintele Poloniei. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea un mesaj de felicitare, la ora 10:15.

Poliţia a atenţionat populaţia că, pe durata desfăşurării acţiunilor de sărbătoare, în capitală au fost operate redirecţionări ale transportului public, traficul pe unele străzi din centrul oraşului fiind închis.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!