ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Programul festiv din Piaţa Marii Adunări Naţionale se amână cu aproximativ o oră

10:01 | 27.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Programul evenimentelor festive dedicat împlinirii celor 30 de ani de Independență a Republicii Moldova se amână cu aproximativ o oră, transmite MOLDPRES.

“Din cauza ceții dense deasupra aeroportului Chișinău, avionul Președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, nu poate ateriza”, indică un comunicat al Guvernului Republicii Moldova.

La fel, avionul Președintelui român, Klaus Iohannis, se află pe aeroportul București și nu poate decola din cauza ceții, conform sursei citate.

Cei doi şefi de stat sunt aşteptaţi la Chişinău pentru a participa la evenimentele dedicate aniversării a 30-a a proclamării Independenţei în Republica Moldova. Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a sosit la Chişinău ieri. 

img21006299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!