ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Maia Sandu a adresat un mesaj cu prilejul celei de-a 30-ea aniversări a proclamării Independenței

10:17 | 27.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 30-ea a proclamăiia independenței țării noastre, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Moldova sărbătorește, astăzi, 30 de ani de la proclamarea Independenței. În această zi, legământul nostru este că vom construi o Moldovă prosperă și liberă, o casă primitoare pentru toți cetățenii. O vom construi împreună. E datoria noastră față de înaintașii luptei pentru independență și e făgăduința pe care o facem copiilor de astăzi. Țara noastră are oameni luminoși, muncitori și buni - și doar cu ei, are viitor.

Să trăiți, dragi concetățeni! La mulți ani, Republica Moldova!”, se arată în mesajul Președintelui Republicii Moldova.

Pe site-ul Președinției Republicii Moldova este plasat mesajul integral al șefului statului Maia Sandu.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!