ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Conducerea țării a depus flori la monumentul lui Stefan cel Mare şi Sfânt

11:23 | 27.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, însoţită de omologul său polonez, Andrzej Duda, Preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, Premierul Natalia Gavriliţa, membrii Guvernului, deputaţi, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice acreditate în ţara noastră ș.a. au depus astăzi flori la monumentul lui Stefan cel Mare şi Sfânt din capitală, transmite MOLDPRES.

În continuare, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, va fi inaugurată Sărbătoarea Naţională Ziua Independenței, în prezența conducerii Republicii Moldova și oficialilor externi aflați în vizită în țara noastră.

Programul evenimentelor festive dedicat împlinirii celor 30 de ani de Independență a Republicii Moldova a fost amânat cu aproximativ o oră.

“Din cauza ceții dense deasupra aeroportului Chișinău, avionul Președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, nu poate ateriza”, indica anterior un comunicat al Guvernului Republicii Moldova. La fel, avionul Președintelui român, Klaus Iohannis, se află pe aeroportul București și nu poate decola din cauza ceții, conform sursei citate.

Poliţia a atenţionat populaţia că, pe durata desfăşurării acţiunilor de sărbătoare, în capitală au fost operate redirecţionări ale transportului public, traficul pe unele străzi din centrul oraşului fiind închis.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!